Projekti / reference

Spletne strani
Grafika
Logotip
CGP
Partnerstvo
E-katalog

Organizacija spletnih seminarjev Online, preko spletne povezave

Predstavljamo vam rešitev, kako izvajati spletne seminarje, predavanja ali webinarje z našo pomočjo preko platforme WebinarJam. Omogočamo vam hkrati do 6 predavateljev, neomejen čas predavanja. Tehnologija oddajanja v oblaku, ki temelji na platformi WebinarJam, vam omogoča, da v eni predstavitvi dosežete maksimalno do 5.000 udeležencev.

WebinarJam je trenutno ena najboljših platform za gostovanje spletnih seminarjev na trgu. Trenutno ga uporablja več kot 30.000 uporabnikov.


spl_seminar01

Vse naprave v HD Glory

Visoka ločljivost, 30 sličic na sekundo, visokokakovostno oddajanje videa in zvoka.

Vse, kar potrebujete, je stabilna internetna povezava in povprečen domači računalnik, mi pa bomo poskrbeli za tehnologijo, da bo vse potekalo gladko! 

Predavanje lahko poteka tako, da sodelujoči vidijo PDF, powerpoint predstavitev ali video, lahko pa se tudi prenaša direkten prenos s pomočjo kamere računalnika. Vmes lahko postavljajo udeleženci vprašanja, vi pa lahko kreirate ankete na katere odgovarjate.

Prirejen tako za pametne telefone, tablične računalnike kot za namizne računalnike.

V bistvu je orodje za spletno trženje in ima veliko zanimivih lastnosti, med drugim:

Neposredno predvajanje v storitvi YouTube Live.  .
Varna soba/predavalnica za spletne seminarje, zaščitene z geslom.
Na voljo so možnosti vgradnje virtualnih animacij, anket in klepeta.
Zelo prilagodljive predloge.
Možno predvajanje vnaprej posnetih videov (za predstavitev).
Napredno sledenje in analiza podatkov.
Samodejno snemanje spletnega seminarja.
Omogoča povabilo do šest predavateljev/sovoditeljev.
Popolnoma združljiv z operacijskim sistemom Windows, Mac in Linux.
Združljiv s spletnimi brskalniki, kot so Chrome, Firefox, Edge in Internet Explorer.
Ima vgrajen samodejni odzivnik.
Kakovostni video in zvok visoke ločljivosti z minimalnim časovnim zamikom.

Še več, z WebinarJam lahko naredite tudi naslednje:

Ustvarite strani za registracijo spletnega seminarja.
Pošljite vabila in ponudbe udeležencem.  

Enostavno razporejanje dogodkov in sej.

Učinkovit vpogled ( analitika podatkov).

Visoka raven avtomatizacije. 

WebinarJam vam pomaga avtomatizirati celoten postopek gostovanja webinarjev, vključno s ključnimi koraki, kot so registracija, potrditev, pošiljanje nadaljnjih e-poštnih sporočil vašim udeležencem in še več.


Klepet v živo

Klepetajte in sprožite Q & A v realnem času.

Interakcija v živo s svojimi spremljevalci/udeleženci je ključnega pomena, da so vaši dogodki na spletnem seminarju privlačni in živi.
Omogočamo prilagodljive možnosti: klepet v živo, vprašanja in odgovore, zasebne komentarje, moderiranje, poudarjene komentarje, lepljive objave itd. Na voljo boste imeli vse, kar potrebujete, da bodo vaši udeleženci v celoti povezani!

Za boljšo in lažjo organizacijo vam ponujamo tudi moderatorja, ki bo skrbel za povezavo pri predavanju in s tehnično podporo.

Avtomatizirani posnetki

Popolne ponovitve vaših spletnih seminarjev v živo.

Omogočamo samodejno snemanje v video datoteko. S funkcijo »Replica Replay«, se snema vse, kar se je zgodilo v predavalnici/sobi (komentarji klepeta, ankete, ponudbe itd). Poleg tega lahko ponovite predvajanje kadarkoli želite (24 ur ali 72 ur po seminarju v živo). Idealno za tiste registrirane udeležence, ki so zamudili dogodek v živo, ali pa, da jim ponudite drugo priložnost, da si znova ogledajo posnetek! Video datoteko lahko tudi prenesete in si jo shranite na disk.

Registracija in podprt sistem za e-pošto in SMS

Registracijo omogočamo z enim samim klikom in sicer, s poslano e-pošto in pripeto povezavo s povabilom prek samodojnega odziva ali CRM programske opreme. Eno je, da se ljudje prijavijo na vaš dogodek na spletnem seminarju ... druga zgodba pa je, da se pojavijo ali spremljajo. Sistem vam omogoča, da razporedite opomnike, kot tudi e-prijave z registracijo po e-pošti ali telefonu, tako da registrirani udeleženci ne zamudijo dogodkov!

Statistika uspešnosti v realnem času.

Vedeti morate, kakšno je vaše razmerje med registracijo in udeležbo. Vedeti morate, ali vaši udeleženci predčasno zapustijo predavalnico/sobo ali ostanejo do konca. Poznati morate finančno stanje. Vedeti morate, ali se ljudje prijavljajo pozno ali pravočasno vstopijo v sobo. Vedeti morate, ali si ogledajo posnetke ponovitve ali ne.Obrazec povpraševanja

Storitev